okładka

Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie

Sikorski, Zdzisław Edmund, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2004.

Mięczaki technologia., Ryby morskie technologia., Skorupiaki technologia, Ryby, Technologia żywności, Mikrobiologia żywności, Konserwowanie żywności, Przetwory rybne, Kontrola jakości, Wartość odżywcza, Podręczniki akademickie

dostępne:

1 z 1

Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie
ISBN
83-204-2867-X : zł 36
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Objętość
XIV, 391 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
Hasła przedmiotowe
Mięczaki technologia.
Ryby morskie technologia.
Skorupiaki technologia
Ryby
Technologia żywności
Mikrobiologia żywności
Konserwowanie żywności
Przetwory rybne
Kontrola jakości
Wartość odżywcza
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
020
%a 832042867X
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
100
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
245
%a Ryby i bezkręgowce morskie : %b pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XIV, 391 s. : %b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
530
%a Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
650
%a Mięczaki %x technologia.
650
%a Ryby morskie %x technologia.
650
%a Skorupiaki %x technologia
650
%a Ryby
650
%a Technologia żywności
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Konserwowanie żywności
650
%a Przetwory rybne
650
%a Kontrola jakości
650
%a Wartość odżywcza
655
%a Podręczniki akademickie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2867-X : zł 36

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 116379
Sygnatura: 636/639
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane