Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Ryby i bezkręgowce morskie : pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie
ISBN
83-204-2867-X : zł 36
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
Hasła przedmiotowe
Mięczaki technologia.
Ryby morskie technologia.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
080
%a 637.56:639.38:639.4:664.8/.9](075.8)
100
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
245
%a Ryby i bezkręgowce morskie :
%b pozyskiwanie, właściwości i przetwarzanie /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a XIV, 391 s. :
%b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ;%b fot., rys., tab., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
530
%a Książka dostępna również w wersji elektronicznej.
650
%a Mięczaki
%x technologia.
650
%a Ryby morskie
%x technologia.
650
%a Skorupiaki
%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Mikrobiologia żywności
650
%a Konserwowanie żywności
655
%a Podręczniki akademickie
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2867-X : zł 36